ЗАШТО НСФ ?

Данас , када постоји прегршт „родољубивих“ партија и организација, многи нас питају зашто још једна?

И заиста, површно посматрано прилично је тешко дати одговор на то питање.

Међутим ,чим загребете испод површине – одговор се сам намеће:

Зато што смо незадовољни стањем на патриотском небу Србије, зато што смо против сујете, непријатељства и љубоморе која је присутна махом код већине националних организација!

Зато што смо против трулих подела због личних сукоба и проблема! Зато што смо против недоследности и идеолошке недоречености већине!

Зато што смо против кокетирања са трулим изданцима система, зато што смо против стварања КОМПРОМИСА!

Зато што хоћемо да створимо модерну и савремену политичку опцију која ће српској омладини пружити ИСТИНСКУ алтернативу у жељи за борбом за боље сутра своје нације и Oтаџбине.

Зато што не желимо да се млади стиде да кажу да су српски РОДОЉУБИ и следбеници српске националне идеје! Зато што нам је доста свих оних који су компромитовали националну идеју и националну борбу!
Стање у нашој отаџбини је одавно попримило облик друштвене аномије, црвена лампица се увелико упалила. Степен сиромаштва и незапослености је из дана у дан све већи. Труднице губе посао, ратни инвалиди остају на улици, интелектуалци беже из земље!

Кроз концепт малограђанштине са једне стране и кича и шунда са друге , морално се деградира и уништава и оно мало здраве свести која као свећа тиња у свеопштој тами Србије!
Вредности које су пожељне су материјализам, живот од данас до сутра, похлепа, мржња, ауто – шовинизам, исмевање свега што је вечно и узвишено!

Целокупно стање безнађа и туге нас упућује на једну реч – БОРБА!
Борба због предака, борба због потомака!

ЗАТО НАСТАЈЕ НСФ! Нас не занимају рекламе, билборди, промоција и лична корист.
Нас занима борба за Српство , борба за слободу!

Свесни да ће борба носити многе последице, да ће бити дуготрајна, тешка и исцрпна – позивамо омладинце и све оcтале да нам се придруже! Не смемо да ћутимо и жмуримо – СРБИЈА ЗОВЕ!

НСФ