У један Фронт за одбрану Српства

У нашем мукотрпном раду на уједињењу српске омладине и организовању удружења у Републици Србији наишли смо на очекиване почетне тешкоће. Они који су били заинтересовани за политички рад легалног удружења који би временом прерастао у политичку партију и покрет, јавили су се и дали су свој допринос. Нажалост, много већи број је оних које смо контактирали више пута и изгубили драгоцено време на јалове расправе и празнословље. Више времена нема и радићемо са оним што имамо. Због недостатка материјалних средстава, репресије режима и недовољног броја идеолошки изграђених сабораца, морамо имати податке о ономе чиме у овом тренутку располажемо.

Подела заинтересованих је на три групе:
Прва група су они који би били активни чланови, активисти који би у зависности од својих могућности и афинитета давали свој допринос активним политичким радом. Из прве групе би се бирало вођство организације, и само прва група би имала право да бира и буде бирана у званичне органе организације у складу са Статутом и законом. У првој групи су они који смеју да стану пред јавност и бране своје политичке ставове и они који желе да своје време посвете националној борби и српском народу.

Друга група би било чланство које само плаћа чланарину и нема посебне активности због приватних проблема, заузетости на послу, или једноставно не жели да се активирају политички, осим повремено да помогну.

Трећа група су симпатизери који не желе да се учлане у организацију, али подржавају борбу. Та група су они који су сигуран глас на неким будућим изборима, који би давали масовност скуповима, или они који би подржавали анонимно наше акције или донацијом помагали повремено акције организације.

До прве редовне скупштине удружења рад на изменама статута и програма је такође могућ за заинтересоване из прве групе и оне који су били међу оснивачима и првобитним чланством. Идеологију наравно није могуће мењати.
А наша идеологија се зна: Национална слобода- Социјална правда.

Поред организовања заинтересованих, сви они који имају већ регистрована патриотска удружења могу да се јаве ради сарадње или могуће фузије. Ако знате такве појединце и групе такође их можете упутити на нас.

Национални српски фронт је потребан Србима

Друговима саборцима из НСФ морам да одам признање што су се упустили у овај подухват. Ви сте хероји данашњице. Будите спремни на ударце.
И морате знати да ће вам најгори ударци долазити од „наших“, од свих оних трутова, незналица, паметњаковића који воле да причају из ‘ладовине и упућују неконструктивне критике. За такве је најбољи лек ваш вредни рад. Чим виде рад, активизам и страдање, такви ће брзо напуштати наше редове и одлазити у безбедне анонимне хобистичке организације.
То увек треба да вас радује. Уопште сва та фејсбукашко-интернет прича, и те дружине анонимних су рак рана српског национализма. Али да се не бавим више том појавом, да пређем на ствар.

Они који су спремни на борбу, политичку јавну агитацију по сунцу, киши, снегу, ноћу и дању су свакако добродошли. Сви они који су спремни да одвајају од уста да би плаћали пропагандни материјал и легалне акције НСФ су више него добродошли. Такви нису бића из бајке, ти људи су већ међу нама у НСФ.

Сви они који се не боје да приме пендрек по леђима, физичке нападе противника, пљување и вређање са свих страна, то су моји другови, моји саборци.
Они који се не боје прогона, затвора, презира од стране околине, исмевања, нека су благословени и добродошли у НСФ.

Они другови и другарице, браћа и сестре, који ће са осмехом одговорити свакој медијској бљувотини и без нервирања голим чињеницама парирати непријатељским медијима, њима је место у НСФ.

И запамтите никад нећу тражити од других да раде оно што сам нисам радио, преживео, и што нисам увек спреман да поновим за Српство!

У томе мора бити разлика између свих осталих странака, партија, покрета, удружења и организација са једне стране, и између нас из НСФ са друге.

А ко смо то МИ?
Пре свега НСФ чине млади људи. То само по себи није лоше, а ми то нисмо бирали. Омладина се мање плаши, немају децу, породицу, жељни су адреналина и зато се не боје да нам приђу. Надамо се да ће ускоро почети да нам прилазе и нешто старији.
Од нас неће добити посао, новац, пакете, чак ни сендвиче као ботови. То вам је ваљда јасно. Ми смо сиромашни, да сиромашнији не можемо бити. Наша борба ће нажалост дуго бити по оном старинском „о својој ‘рани и џебани“.

Али наши активисти добиће од нас нешто што им остале странке не могу дати, јер ни сами немају. Понос и част!

Јер у борби за слободу, правду и истину се само то добија, све остало се губи: време, нерви, новац, здравље, пријатељи, породица и на крају врло често и голи живот.

Наша парола „Национална слобода – социјална правда“ није само обичан слоган и гесло, она је пре свега борбени поклич.

Спој националног и социјалног начела је нешто што је био идеал свих оних који су се борили за боље друштво. У Србији је то виђено још у Карађорђевој Србији насталој националном револуцијом.

Ми смо идеолошки потомци европских и светских градитеља и визионара, и неуморни настављачи њиховог дела.

Због тога смо ми истински супростављени левичарима, нашом идејом реда и хијерархије, значаја националног па и верског. Скоро подједнако смо далеки и од безвољне и кукавичке деснице, нашом оданошћу и непристајању на компромисе.

Прави идеолошки изграђен националиста  само може са презиром да гледа на безумну, рушилачку енергију левице, без обзира на њихове небитне разлике од социјалдемократа до анархиста. Подједнак, ако не и већи презир сваки искрени националиста може да покаже према десници, слабићкој и увек склоној компромисима, беживотној и јадној.

Никад се нећемо приклањати мањем злу, јер између зла и горег нема правог избора. Ми не можемо бирати између оних који су заједно са нашим непријатељима рушили нашу земљу, и оних који нису хтели или знали да ту земљу одбране.

У нашим венама тече крв наших предака, градитеља и бранитеља мајке Србије. Али не оне примитивне, просте и ретроградне коју покушавају да нам подметну такозвани десничари.

У нама тече крв бораца за нову Србију, Отаџбину српског човека, Србију цивилизације и културе, за разлику од ропске и декадентне Европске уније у коју хоће да нас одвуку левичари и квази-десничари
Ми за разлику од њих тражимо повратак на онај правац који је Европа напустила својим великим поразом средином XX века.

Ми смо сигурни у смисао борбе наше визије национализма и свих њених следбеника. Сигурни смо у успех наше мисије и мисије наших другова од Русије до Америке и од Шведске до Грчке.

Наша сигурност не слаби ни у тренуцима физичког пораза. Та сигурност и непоколебљивост је иста и у поразу као и у часу победе.

Ми се не обазиремо на клевете и лажи, као што нам нису битна ни тапшања по рамену и климање главом оних који се наводно слажу са нама. Ми смо сурови и према себи као и према својим непријатeљима.

Наши симболи плаше све оне који не верују у Вечност, Слободу, Истину и Правичност. Плашимо их јер смо националисти и револуционари и зато што је борба за идеале наша нада и искупљење. Због тога што провоцирамо и узнемирујемо све окоштале реакционаре и на левици и на десници, оних који су наши уверени противници и оних који немају лично мишљење.

Нама не треба акламација скупштине, подршка гласачког тела, кворум и свакојаке бесмислице лажне демократије. Та робовска идеологија која се назива „демократијом“ се позива на суморно правилo „ једнаки гласови неједнаких умова.” А са друге стране не побеђује онај који има највећу подршку него онај који је унапред договорен. Та псеудодемократија не познаје термине као што су Част и Дужност. Она је чудна наука , виша математика у којој један и један нису увек два.

Ми ћемо се свакако укључити у изборну утакмицу на неким изборима  који неће бити намештени, били они локални, парламентарни или председнички.

Наше пароле, наш понос и наша оданост узнемириће тада све недостојне у Србији, све оне којима су те речи и појмови потпуно непознати или се боје да се сете њиховог значења.

Такви какви смо, представници смо неизрециве Мисије српског народа и неумољиви чувари светиње тла и наслеђа. Такви се не можемо уклопити у механизам нечистоће и аморалности.

Наш идеал су зато најхрабрији међу ратницима и интелектуалцима Србије и Европе. Без обзира у којем се времену и простору налазили, без обзира на језик којим говорили и коју религију исповедали, сви наши хероји су својим животима и делима славили Божију креацију и тежњу ка Истинитом и Узвишеном.

Зар то није једина права вредност наше цивилизације?
Због ње је привилегија бити бранитељ вредности и рушитељ лажи.
Зато је часно и једино исправно ступити у Национални српски фронт.

Сваки члан и активиста нека добро проучи све око НСФ, а оно што је нејасно нека пита људе из вођства. Сва питања и свака добронамерна критика је нешто што је добродошло за НСФ као организацију која се тек ствара.

Замишљено је да делујемо и као предузеће у складу са законом, али и као једна велика породица која ће помагати сваког члана.

Зато је потребно да будемо упорни, вредни, и да изнад свега волимо и поштујемо једни друге.

Свако добро вам од Господа желим!
Другови и другарице из Националног српског фронта, живели!

Горан Давидовић