Српски активисти на конгресу у Немачкој

Српски активисти учествовали су у Немачкој на конгресу организације „Млади Националисти“. Био је то европски конгрес националиста под називом „JN Europakongress – REgeneration.EUROPA“

Активисти НСФ-а су од 9. до 14. маја били у посети немачким саборцима из организације Junge Nationalisten која је део Национал демократске партије Немачке .JN и остали саборци су 11. и 12. маја организовали трећи по реду конгрес националиста на којем је учествовала као званичан гост и Србска Акција коју смо отишли да подржимо . Наши саборци из Србске Акције учествују по други пут на овом конгресу.

Тема конгреса је била веома значајна , оно са чиме се данашња Европа суочава. То су пре свега миграције и илегални мигранти који капиталистима користе као јефтина радна снага са циљем уништавања Европског националног идентитета и културног наслеђа. Говорило се и о моралном суноврату Европе у модерне тековине које су сушта супротност породичним вредностима. На конгресу су биле присутне организације и појединци из већег дела Европе попут Грчке,Италије,Шпаније,Русије,Украјине,Чешке,Пољске,Бугарске,Хрватске. Ово је било још једно дивно искуство за нас и захваљујемо на гостопримству нашим саборцима из Немачке.

Извор – Инфо НСФ