Проблем НСФ са Фејсбуком, нова страница

Национални српски фронт је регистровано легално удружење у Републици Србији, и има налоге на неколико друштвених мрежа. Међутим, једино на Фејбуку имамо непријатности константним укидањем страница са нашим именом. За последње две године то нам се дешавало укупно пет пута и више не желимо да покушавамо јер тиме одајемо утисак неозбиљне организације. Пошто је Фејсбук немогуће тужити и то није успело многим великим организацијама преостаје нам само да са гађењем наставимо коришћење ове друштвене мреже на необичан начин. Отворили смо још једну страницу али овај пут са именом нашег прослављеног српског нобеловца и име странице намерно оставили латиницом па се тако зове Ivo Andrić.

Сваки покушај да се отвори страница са именом НСФ није одобрен. Мрежу Фејсбук презиремо и користимо је само из разлога велике употребе Фејсбука код српског народа на чијем националном освешћивању радимо.

Ово ничим изазвано трагикомично кршење слободе говора на Фејсбуку прати нас већ дуго и то сви корисници ове друштвене мреже знају. Национални српски фронт има друге налоге на друштвеним мрежама, као и свој интернет сајт и никакво смешно и јадно гашење НСФ странице на Фејсбуку не може да спречи наше активности.

Фејсбук страница Националног српског фронта недавно је угашена са небулозним образложењем „кршења корисничких правила и ширења мржње“. Нову страницу можете потражити под следећим корисничким именом: nsfront.

Спречавање отварања странице под именом НСФ је доказ репресије и угњетавања родољубивих и патриотских страница и организација, али то нас неће спречити да наставимо са даљим ширењем истине и борбом за слободну и праведну Србију.

Тиме што у мору других српских организација једино НСФ има овај проблем докаазали смо да смо на правом путу, А то је пут српског национализма, без компромиса!

Извор – Инфо НСФ