Присуствујете изградњи нечег потпуно новог

24. марта 2016. године, само неколико сати по окончању првог јавног скупа Националног српског фронта у Србији могло се у многим режимским новинама прочитати да се дуго очекивани и никада прежаљени „Национални строј“ повампирио и на врата Београда закуцао под плаштом НСФ-а.

Хајка почела истог трена, објављивала су се имена, фотографије, званично је отпочела трка ко ће више да пљује по нашој организацији, чак смо то вече из новина сазнали да смо већ и забрањени, што у Србији и није немогуће!
То се требало и очекивати, јер партијске чланске картице новинара у Србији се мењају, али је газда остао исти. Он се од 5. октобра у Србији до данас није променио. Као ни такозвано новинарство.

Готово су сви између редова провукли ту и тамо да је у питању обележавање годишњице НАТО агресије на СР Југославију, али се пажња посветила навелико забрањеној неонацистичкој организацији“ , за чије су постојање сазнали само сат или два раније, с обзиром да је обележавање годишњице НАТО агресије био уједно и њен први јавни скуп. Није објављено тог 24.марта, на годишњицу злочиначке НАТО агресије ни то да је у тој истој агресији погинуло 2 500 људи, преко 10 000 рањено, да је срушено 44 моста и ко зна колико војних и цивилних објеката. Главна тема био је НСФ као забрањена неонацистичка организација или „Национални строј“ под новим именом.

С обзиром да у новинарству Србије, ако га можемо назвати новинарством, више ни један зарез није случајан, поставља се легитимно питање : да ли се газда уплашио и чега?!

Идеја НСФ-а је настала у емиграцији, темељи су јој ударени у Републици Српској, ту је поникла и ојачала а први јавни наступ десио се 24. Марта 2016. године у Србији. Неколико десетина људи је уплашило новинаре у Србији па су ти исти, вођени оном старом да је напад најбоља одбрана, час пре извукли из ладице нама већ одавно познату терминологију у којој доминирају неонацизам и фашизам, фашизам обично без префикса нео , вероватно што мисле да исти у Италији има континуитет и да никада није престао да постоји, и којом, рецимо грлати Чанак, непријатељ Србије, српског народа и Устава плаши децу, додуше ону мало већу јер малу децу плаши самом својом појавом.

Пре само неколико година, када је од НСФ-а постојала само идеја, покушавали су да нас дискредитују измишљотинама како имамо међународне мреже, људе, покриће и све потребно да се по западној Европи шепуримо без проблема, имајући од конкретних доказа слику на којима су се неки од данашњих припадника и оснивача НСФ-а пронашли као гости на трибини појединих политичких партија које без проблема делују у неким земљама ЕУ.
Е па господо драга, да ли је то судбина или сте предвидели будућност, не знам, али да данас имамо међународне мреже јаче него икада, имамо! Да данас имамо савезнике у свим земљама ЕУ, имамо! Да сви водимо борбу за Европу, а против ЕУ, водимо! Да нећемо више трпети терор, нећемо!
Прошла су времена када сте нам упадали у куће, викендице, на славе и прославе, претресали при сваком уласку и изласку из земље, застрашивајући нам родитеље, браћу, сестре, жене, девојке и децу!

Национални српски фронт је створен и приказан јавности ! Оно што можете да очекујете је константно повећање наших активиста и симпатизера! Оно што можете да очекујете је све веће прихватање наше идеје као нечега што до сада није постојало у Србији ! Оно што можете да очекујете је пад вашег робовласничког, про-арапског и анти-европског система и то не само зато што смо ми долазимо, а ту смо, већ зато што сте својом похлепом сами себе уништили !
НСФ је познат у Европи и све ће бити познатији, НСФ у Европи има пријатеље и све више ће их имати!
24.марта 2016. Године у Београду су исписане нове странице историје.
Присуствујете почетку изградње нове Европе, Европе нација!

Живела Европа!
Живела Србија !

Марко Павловић