ПОВОДОМ СВЕОПШТЕ ХАЈКЕ НА НСФ

У протеклих неколико дана имали смо прилику да видимо свеопшту медијску хајку уперену против наше организације, Националног српског фронта. Ко нас напада, и зашто?

Нападају нас другосрбијански медији, они који годинама опстају захваљујући изворима финансирања из западних амбасада и њихових испостава и служби  а међу грађанима немају никакав углед.

Нападају нас медији који под плаштом „борбе за људска права и слобода“ врше најсуровију дискриминацију над онима који другачије мисле а НАС оптужују да имамо дискриминаторске и нетрпељиве ставове!

Нападају нас лицемери и идеолошки неписмени квази-новинари којима је врхунац новинарске етике – борба за што помпезнији и скандалознији наслов како би бар некако покрили своју нестручност и незнање!

Нападају нас корумпирани политичари попут Зорана Живковића, они који су на маргинама политичке сцене годинама и који политичким скандалима и помпезним изјавама желе да скрену пажњу на себе по сваку цену, а заборављају да су све што су имали – стекли криминалним радњама пљачкајући грађане наше земље!

Нападају нас тзв „антифашисти“ –  пропалитети, наркомани и дилетанти којима је једина сврха постојања опседнутост српским родољубима, нападају нас они који кукавичким потезима желе да скрену пажњу на себе како би сакрили страх који ће вечно осећати због нашег присуства!

Напада нас цела плејада ауто-шовиниста, оних који осећају презир према сопственој земљи и сопственом народу. Нападају нас они који годинама уназад у континуитету раде против националних интереса наше земље и свих њених грађана. Нападају нас јуришници 5. октобра – исти они који су национално, културно, морално, социјално и економски разорили ову земљу!

Ми нисмо шовинисти, и мржња, нетрпељивост и дискриминација према било коме никада неће бити део наше политичке борбе. Наше политичке и идеолошке узоре не тражимо ван граница наше земље.

Желимо да на легитиман и миран начин искажемо наше ставове.

Постављамо питање медијима зашто не објаве да „контра-скуп“ тог дана планирају да организују људи који су бацали молотовљеве коктеле на грчку амбасаду, и потом били у затвору због тероризма? Зар осуђеници због тероризма и насиља могу било коме импутирати тежњу за насиљем и мржњом? Да ли ћете ћутати на то лицемерје?
Стога апелујемо на јавност и државне органе да на време зауставе најаве разних екстремиста, и спрече било какве нереде на улицама Београда!

Насиље није део наше борбе, нити ће наш марш имати негативан карактер. Ми нисмо „нацисти“ , шовинисти, и људи који мрзе. Ми смо деца ове земље, средњошколци, студенти, радници…Они који су на својој кожи
заједно са својим родитељима осетили све недаће комунизма а потом и еврофанатизма.

Ми смо они који су чврсто одлучили да остану у својој земљи, да се за њу боре и да је изграђују. Ми смо генерација оних који на најсветлији начин желе да прикажу идеју родољубља и патриотизма а не мржње и сукоба!

Фронт наших непријатеља је из дана у дан све већи и гласнији. Управо због тога – наша борба постаје све узвишенија. Ми се забрана и последица не плашимо – јер знамо да наш рад нема елементе који повлаче одређене санкције. Чак и да дође до тога – ништа нас неће зауставити у борби за нашу земљу и наш народ.

Стога, наша порука је јасна: 1. ОКТОБАР – СВИ НА ТРГ РЕПУБЛИКЕ!

Национални српски фронт – Београд

Извор – Инфо НСФ