Парада срама ће проћи аветињски празним градом

Саопштење НСФ поводом параде срама 2016.

Национални српски фронт неће позвати на контра скуп поводом шетње коју организују организације које наводно штите права хомосексуалаца и за то примају велики новац из иностранства. Наши активисти неће бити на улици у недељу. Пристојан свет је тога дана и у то време на породичном ручку, са својом децом, родитељима, родбином. Нека ти страни плаћеници прођу аветињски празним градом, чиме ће им Београђани најбоље показати колики презир осећају према њима.

НСФ осуђује ту параду срама коју организују фантомске организације које се баве наводном заштитом хомосексуалаца и осталих настраних особа. Њихове вође имају само један задатак, а то је да добро зараде од донација из иностранства.

Организатори ће бити богатији него пре „параде“ а са друге стране народ Србије та парада коштаће најмање пола милиона евра. Од народа Србије су узете те паре, од дечијих уста је отето, од новца који се могао утрошити на лечење болесне деце.

НСФ не жели никоме да ускраћује право на слободу окупљања и говора као што се то нама чини. Али ова парада нема везе ни са правима хомосексуалаца која нису угрожена, нити“парада“ има било какве везе са било којим питањем у вези људских права. Поред тога полиција је имала дискреционо право да не дозволи одржавање тако скупог, непотребног и морално неприхватљивог јавног скупа са којом се не слаже 90% грађана Србије.

Било како било надамо се да је ово последња парада срама у Србији, јер ментори њених организатора убрзано пропадају и у Европи и Америци. Нови, бољи људи ће доћи на власт и у Европи и у Америци, а онда такви срамотни скупови који вређају јавни морал неће ни постојати, или ће бити забрањени као у Русији и многим другим државама.

Због свега наведеног не желимо да нико од поштених Срба ризикује разбијену главу, или да уместо са својом породицом недељу проведе у затвору. Нека шетају ти амбасадори, политичари и паразити под фирмом „геј параде“ кроз празне улице, нека осете да су морални губавци и да их се народ гнуша. То ће им бити најбоља казна.

А српска омладина је пре 6 година и много пута до сада јасно показала да се не плаши.

Национални српски фронт

Извор – Инфо НСФ