Омладина НСФ против Бајдена

У окупираном и потпуно блокираном Београду омладина НСФ је нашла начина да каже шта мисли о посети злогласног Бајдена Србији. Пошто је Београд био у блокади и није се могло прићи траси којом је пролазио потпредседник САД, омладина НСФ је била на више пунктова.

Једна група младих фронтоваца истакла је транспарент „Нисмо опростили“ на Мостарској петљи, док су слично покушали и други на различитим деловима трасе, а неки су се придружили касније и скупу СРС.

Омладину НСФ поздрављали су трубљењем  возачи који су пролазили , а многи пролазници су аплаудирали и показали изразе подршке и одушевљења.

Национални српски фронт као родољубива српска организација са гнушањем осуђује срамни дочек који је злочинцу Бајдену приредила вазална влада у Београду.

Омладина НСФ није заборавила а поготово није опростила све антисрпске изјаве и активности злогласног Бајдена. Надамо се да ће он и слични ратни злочинци кад-тад одговарати за злочине над српским народом, као што ће једном одговарати издајници из режима у Београду који су пљунули на образ српског народа.

Спонтана акција омладине НСФ даје наду да није угашен патриотизам и правдољубље у српском народу.

Извор – Инфо НСФ