НСФ жели срећне Васкршње празнике

Национали српски фронт честита свим хришћанима Васкрс са жељом да га проведу у здрављу и весељу.

И овај Празник народ српски дочекује у ропству, разједињен, распарчан у неколико државица које су подјармљене и без суверенитета.

Српски народ који се поделио на многе нације, идеологије, регије и ко зна какве друге расколе, дочекује Ускрс у тешком положају. Ипак то неће зауставити радост у милионима домова Срба широм света где ће стајати шарена јаја на радост пре свих деце. Обичаје и традицију не треба заборавити и у српским земљама и у дијаспори и деца треба да запамте и радују се празнику.

Не заборавимо да је ноћ најтамнија пред зору. И не заборавимо речи великог Његоша да „Васкрсења не бива без смрти!“. А ми смо Смрт наше нације већ више пута превазишли и поново се дигли.
Ми смо Срби, потомци славних предака и славних људи. И нама Васкрсење нације предстоји, ми српски националисти морамо фанатично веровати у то.

Идеали слободе, правде и истине су вечити идеали и то су и НСФ идеали, циљеви и начела.
Зато морате веровати и бити спремни на жртве за Српство и вечите идеале. Спремност на страдање ради спасења ближњих, на страдање за Српство, позива нас на жртву љубави према ближњима. Саборци НСФ као српски националисти пре свих морају бити спремни да стану један уз другога без обзира да ли их то води у тамницу или у смрт.

Нека свако до вас помогне својој породици и себи, али и свима којима може. И најмања помоћ, лепа реч, подршка, осмех може некоме да значи. Трудите се да пружите највише што можете.

Не стидите се да говорите да сте српски националисти, родољуби, да презирете окупаторе али и издајнике Српства и наше нерпијатеље НАТО и ЕУ. Помозите сиротињи, највише српској деци без средстава за живот, мајкама са децом, болеснима, рањенима, као и онима који су у затвору због Српства.
Почните већ сутра на празник! Јер само тако ће се створити и нада за Српство и поробљене српске земље.

ХРИСТОС ВАСКРСЕ

ВАИСТИНУ ВАСКРСЕ

Национални српски фронт

Извор – Инфо НСФ