НСФ се није прикључио ни једној странци ни савезу

У неким медијима и у кулоарским и интернет причама неко време се појављује неистинита информација да је Национални српски фронт део неких савеза или да се прикључује постојећим странкама или онима које се тек формирају.

Морамо оштро да демантујемо ту помало смешну информацију. НСФ је управо и основан као удружење да би прерастао временом у странку, и управо смо формирани јер смо незадовољни постојећим партијама. Иако смо за уједињење неколицине патриотских удружење, још увек нисмо приступили преговорима око неког савеза. Ако се то деси јавност ће бити обавештена, а као регистровано удружење смо то и по закону дужни.

Посебно демантујемо да смо ступили у удружења: „Српска десница“, или „Достојни Србије“. Ми јесмо у пријатељским односима са многим појединцима и покретима, али то је због нашег залагања за српско јединство а не због тога што желимо да угасимо НСФ и стопимо се са другим организацијама. Не подржавамо ни режим ни опозицију, ми смо своји и имамо своје циљеве и начела и свој политички пут.

Саопштење УО НСФ

14.април 2018.

Извор – Инфо НСФ