НСФ поздравља одлуку британског народа

brexit1aДанашњи дан је за све Европљане веома важан јер отвара ново поглавље у борби против ЕУ. Честитамо народу Уједињеног краљевства на овој одлуци јер они су се окренули бољој и светлијој будућности. Окренули су се будућности у којој их бирократе из Брисела неће спречавати да одлучују шта је најбоље за њих и њихову земљу.

Србија која није члан ЕУ, већ кандидат, понаша се срамно. Не као да је члан ЕУ већ као да је роб. Све наредбе из ЕУ режим у Србији ропски испуњава док наш премијер послушно љуби скуте представника ЕУ.

Није случајно што је наш премијер данас реаговао како је реаговао. Наш премијер је рекао да је сигуран да би грађани наше земље слично одлучили као и Британци али је додао да ће Србија остати на путу за ЕУ. И после се наш премијер позива на демократију, каква је то демократија када се премијер оглушује о вољу народа? То је тиранин.

Зна се зашто наша „елита“ хрли силно ка ЕУ. Србија као једна економски слаба земља не би ништа специјално добила од ЕУ, постали би још већи робови и потпуно се одрекли свог територијалног интегритета. Управо је ово доказ да нашу „елиту“ није брига за народ већ искључиво раде за своју добробит јер ће уласком у ЕУ као што је рекао Најџел Фараж „постати милионери“.

Данашњи дан је уздрмао целу политичку сцену Европе, и надамо се да ће се тај тренд наставити. Гледамо у светлу будућност у којој Србијом неће владати бирократе и страни саветници већ националисти, људи којима је стало до своје државе и народа!

Национални српски фронт

 

Извор -Инфо НСФ