НСФ поздравља избор новог председника САД

Национални српски фронт нема разлога да не слави резултате америчких избора. Напротив, многи наши активисти се јутрос радују, као и већина српског народа. Избор америчког народа се овога пута слаже са мишљењем огромне већине Срба. Сорошева пешадија у Србији, жути паткари и разне НВО су у огромном шоку, а власт у Србији већ смишља како се прешалтати у ходу.

Након Брегзита још једна западна држава иде путем којим треба да се крене. Распад ЕУ је веома близу и последњи је час да српски народ начини неке кораке.

Шиптари на окупираном Косову и Метохији су у страху од нове политике Трампа према њима. Не треба да стрепе, све окупиране територије ће се пре или касније вратити Србији, без обзира каква ће та политика бити.

Ми ћемо као и до сада бити на путу српског национализма. То се никада неће мењати и нас не занима да ли ће Трамп као нови председник испунити своја обећања из кампање.

Његову победу смо предвиђали као и Брегзит. Сада очекујемо нове победе десних и анти-ЕУ снага у Европи. А након тога и преокрет на Балкану није далеко.

Инфо НСФ