Наша обележја

ЗВАНИЧНИ АМБЛЕМ НСФ

По члану 3. Статута Националног српског фронта, НСФ као удружење грађана има амблем који представљају три искошена ћирилична бела слова НСФ у оквиру ромбоида плаве боје који је уоквирен црвеном бојом. У боји српске заставе лого НСФ симболише наше родољубље. Јасна је сличност овог логоа са амблемима наших сабораца из Европе попут италијанске Форца Нове, немачке НПД или румунске Ноуа Дреапта и других, чиме се јасно идеолошки профилишемо. НСФ амблем је модерног дизајна чиме се разликујемо од застарелих и окошталих десних организација и странака у српским земљама.

Амблем се користи као НСФ потпис на транспарентима, налепницима и плакатима.
Може у оквиру њега да пише назив земље ако се делује у другим државама, или име града или регије.

Поред тога користи се и натпис НСФ Националисти.

ПРЕДЛОГ ЗА ЗАСТАВУ НСФ

За сада једини предлог за заставу Националног српског фронта је црвене боје у складу са древном традицијом српског народа. На њему се налази бели крст са четири осцила у оквиру белог круга.
За нас је он спој револуционарног и традиционалног што је и суштина наше идеологије српског национализма.
Заставу НСФ моћи ће да поседује само члан НСФ и да је носи на скуповима Фронта искључиво на дрвеном штапу.

Застава НСФ још није усвојена на Скупштини удружења.

ПРЕДЛОГ ЗА  ГРБ НСФ

Предлог за грб Националног српског фронта је бели двоглави орао који има на грудима штит са 4 осцила. Овај орао дизајниран је за време Краљевине Југославије. Користио се и на новчаницама Недићеве Србије због чега га наши противници јако мрзе а ми напротив веома волимо. За популаризацију овог орла заслужан је Драгош Калајић који је препознао потенцијал овог симбола и користио га на једној својој познатој уметничкој слици.
Многи српски национални револуционари су га незванично користили а ми први пут желимо да га узмемо за званични грб наше организације.