Илегални мигранти покушали да силују девојчицу

Илегални мигранти све чешће нападају децу, жене и незаштићене грађане Србије. Данас се сазнало за посебно тежак случај јер је јуче нападнута девојчица која је замало силована.

Држављани Пакистана М. А. Р. (1982) и Б. З. М. (1994), привремено смештени у Прихватном центру у Суботици, напали су јуче на Сенћанском путу малолетну особу женског пола и покушали да над њом изврше недозвољене полне радње, а у тој намери, на срећу, спречио их је један пролазник, сазнаје портал Суботица.цом.

Како се наводи у саопштењу Полицијске управе Суботица, осумњичени су покушали да побегну са места догађаја, али су их полицијски службеници у томе спречили и одредили им меру 48-часовног задржавања.

Против миграната је поднета кривична пријава због недозвољених полних радњи које су остале у покушају и они ће током сутрашњег дана бити саслушани у Основном јавном тужилаштву.

Да подсетимо, ово није једини инцидент у којем је нападнут локални становник. Средином августа у центру града још један малолетник задобио је лакше телесне повреде главе након што га је мигрант напао, из још увек непознатих разлога.

ИзворСуботица Инфо, Инфо НСФ