Горан Давидовић честитао Ускрс

Горан Давидовић упутио је честитку за Васкрс на свом сајту, текст преносимо у целости:

Свим људима добре воље упућујем честитке поводом Васкрса – празника над празницима који се слави због највећег и најважнијег догађаја у историји човечанства. Пре свих желим православним Србима у окупираним српским земљама и расејању, али и свим хришћанима да проведу у миру, здрављу и весељу празник Васкрсења Христовог.

 

И ове 2017. године дочекују Срби у свим окупираним српским земљама Васкрс без слободе и српске државе. У вишедеценијској чамотињи, ропском животарењу, неслободи, удављени лажима и злом. То никако Србе не сме поколебати да прославе Празник како ваља и доликује, весело и бодро.
И када су падале бомбе на Ускрс 1944. и 1999. бацане од оних који су Христа разапели, Срби су пркосно славили.

Срби али и сви остали хришћански народи не заборављају и не знају за страх јер Христос каже:
Не бој се, ја сам Први и Последњи и Живи; и бијах мртав и ево жив сам у векове векова, и имам кључеве од смрти и пакла. (Откр. 1,17-18)

Васкрсли Господ је ради нас људи и ради нашега спасења прошао кроз голготу и искусио смрт, како би је коначно уништио и победио. И зато смо и ми који славило Бога Живога победници и не можемо никада бити поражени док верујемо у Њега.

Зато браћо и сестре прославимо Васкрс и припремајмо се за борбу, јер наше време долази! Дани Европске уније и свих непријатеља и издајника српског народа су одбројани, верујте чврсто у то.

Како пише наш Владика Његош „Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може „.

Поздрављам вас све громко традиционалним српским васкршњим поздравом

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ

ВАИСТИНУ ВОСКРЕСЕ!

Ваш брат Горан Давидовић

из избеглиштва у Трсту

Извор – gorandavidovic.com