Горан Давидовић честитао Котлеби улазак у словачки парламент

Велики успех Народне странке Наша Словачка наишао је на одушевљење код српских националиста. Честитку Мариану Котлеби упутио је пре свих Горан Давидовић.

g

„Драги пријатељу,
од свег срца Ти честитам велику победу коју је Твоја странка извојевала на изборима у Словачкој. Улазак Народне странке Наша Словачка у парламент је радосна вест за све националисте и патриоте Европе“ – наводи се у честитки Горана Давидовића

Даље пише: „Сећам се 2007. године када сте као истински српски пријатељи дошли у Србију да присуствујете забрањеном Српском маршу и били дрско и незаконито од полиције враћени назад.
Моја Отаџбина је нажалост и данас под најцрњим ропством, али ваша земља Словачка се буди и даје пример.
Словачки и српски народ су одувек братски народи. Словаци који живе у Србији су омиљени као суседи, колеге и пријатељи многим Србима. Надам се да ће посланици ваше странке као представници парламента Словачке ускоро посетити Србију и ваше сународнике Словаке у Бачкој. Овај пут вам власти неће смети правити непријатности као 2007.

Европска унија је пред распадом и поновно уздизање европских држава и народа је близу. Заједнички сан који смо сањали драги пријатељу оствариће се ускоро пред нашим очима“ –  завршава писмо Давидовић.

Извор