Деца су одрасла

Када су националисти широм старога континента указивали на проблем који са собом носе и који ће тек донети афро-азијатски мигранти, готово да се свет згражавао пред њиховом „ксенофобијом“ и „екстремизмом“. Причамо о ономе свету такозваном „демократском“ који је деценијама предњачио у отимању територија и природних руда широм света.

Годинама су ти „ослободиоци“ моћним оружјем и радиоактивним бомбама дивљали по рајској башти суверених земаља. Махали су својим крвавим „заставама демократије“ проглашавајући по свом нахођењу поједине афричке и азијске лидере диктаторима. Исто као што су за нас сада већ познатом рецепту поробљавали туђу земљу, изворе, компаније.

Срби, бар онај део вечитих Југословена пратили су та дешавања немо, тапкајући у месту, готово и не марећи за своју судбину. Срби су све те године од распада Југославије вођени мазохистичком идејом да ће пре или касније обновити своју Југу. Добро, може да се зове и регион, само нека се може до сплитске риве или Ровиња слободно без визе.

Мојој генерацији после лудила и ратова, Милосрдног анђела, тровања из авиона и сличних грозота, остало је једино да одустане од Српства. Могли смо да дигнемо руке, кажемо да не можемо више, да се помиримо са „реалношћу“, гледамо своја посла, а онда се попут ових напредњака сагнемо и газди који више и не влада из сенке пољубимо ципеле угланцане крвљу наших сународника који нису дочекали данашњи дан јер их је појео мрак. Демократски мрак.

Ипак велики број Срба наше генерација се није предао! Тумарали су многи млади српски националисти дуго напред, можда путем који је пун трња али су ишли напред. Са љубављу за Српство, и надом и вером да ћемо се организовати и да ћемо под једним барјаком одлучно кренути у контраофанзиву.

Како НСФ почиње са радом та нада се појачава.

Питали су нас много пута сви ових година окупације када ћемо да одрастемо? То нас и даље питају. Као да је све ово дечија игра која ће се завршити када родитељ подвикне.

Ми смо одрасли! Имамо породице, посао, они млађи су студенти, и то узорни, грађани чистог образа и срца. Мало ли је ?

Да ли сте љубоморни што нисте  волели своју државу и што нисте знали да је браните? Да ли вам је криво што сте гледали „своја посла“ док је наш народ умирао, док је Српство пропадало? Да ли вас гризе савест па нам и даље спочитавате „екстремизам“, „неонацизам“, „фашизам“?

Они слични вама који су сада остарели и који су упропастили српску будућност били су чланови Савеза комуниста, УСАОЈ-а, НОЈ-а, СКОЈ-а, ССОЈ-а , СПС-а, ЈУЛ-а… Замлаћивани смећарском идеологијом пола века, усудили сте се да питате нас када ћемо да одрастемо?

Служили сте војску, а новим генерацијама сте је укинули и од омладине направили клошаре и педере како бисте могли бар мало да нам се насмејете. Оспорили сте нам право да стекнемо основно знање руковања оружјем које нам служи за одбрану земље, части и породице.

Седите у кожним фотељама плаћеним крвљу и знојем нашег народа, без трунке стида, док странцима титрате. Такве је славни Воја Танкосић чекао батином а ви са погачом и сољу, а таквима као ви улетао је у кочије. Бојите се да се то не деси и вама? И треба да се плашите.

Пеку ли вас чланске картице са црвеним корицама или сте их заборавили. После сте били псеудонационалисти, па сте онда пригрлили еунијатску идеологију подаништва. Лажу и коза и рог, срам ме било!

Ваш газда донео је у нашу земљу најцрњи мраком који са собом носи све оно што Србији не треба. Једино ми имамо решење, једноставно је а нисмо га ми измислили. То решење једино могуће и једино исправно је да следимо дух наших предака. То решење ви никада нисте узели у обзир, јер не да немате мозга, не чак ни да немате срце, или духа, него немате муда.

Српска омладина се већ показала, НСФ је народски речено пун погодак. Фронт, само му име говори, са собом носи борбу. Ово није фраза, ово је почетак борбе за ослобођење поробљене Србије и Европе.

Са нама је Бог! Слобода је наша!

Марко Павловић